Elektrisch varen

Fijner dan elektrisch varen wordt het niet. Elektrisch varen geeft rust aan boord en is harmonie met de omgeving. Het is minder onderhoudsgevoelig en geeft simpelweg een goed gevoel. Bovendien kan de schipper weer deelnemen aan het gesprek.

In de afgelopen jaren heeft ZuidWesterSloep meer dan 40 sloepen elektrisch uitgevoerd. Zowel particulieren als verhuurbedrijven genieten nu van elektrisch varen. Kortom we hebben de nodige ervaring opgedaan. Het is nu tijd om deze liefde over te dragen aan mensen zonder ZuidWesterSloep. Mensen die nu al varen in een boot die aangedreven wordt door een benzine buitenboordmotor of een inboord diesel. Want ook deze vervangen we graag. Zie voor een voorbeeld van een door ons aangepakte Engelse reddingssloep het verslag op Facebook:  https://www.facebook.com/ZuidWesterSloep/ en scroll door naar 3 augustus 2015.

In de volgende hoofdstukken delen we, zonder technisch te worden, onze ervaring en kennis. En slaan we op een pragmatische manier de brug naar uw situatie:

Nog een voordeel voor de omgeving – de muziek hoeft niet versterkt te worden 😉

elektrische sloep_gezellig in aluminium ZuidWesterSloep_site_thumb