ELEKTRISCH VAREN

Probeer het en je wilt niets anders meer. Elektrisch varen is ontspannen en zonder stank of lawaai genieten van het water, de omgeving en elkaar. Fijner wordt het niet. In veel gevallen is zelfs een oplaadpunt niet meer nodig. Draagbare lithium batterijen bieden een prima oplossing en kunnen thuis worden opgeladen.


Steeds meer van onze klanten willen hun aluminium sloep door ons laten bouwen met elektrische aandrijving. Logisch, want varen met en elektrische motor maakt je ervaring op het water nog intenser. Het geeft ook nog eens veel minder hassle en is vriendelijker voor de omgeving. In Amsterdam ziet het er naar uit dat varen op fossiele bandstoffen over een paar jaar zelfs helemaal verboden wordt. Ook in veel natuurgebieden is alleen nog elektrische aandrijving toegestaan. Dus tenzij je moet waterskiën is elektrisch varen altijd de meest logische keuze.

Kom zelf elektrisch varen in Amsterdam Noord, we hebben diverse elektrisch sloepen in het water.

Maak een afspraak.


Inmiddels zijn wij zo enthousiast over de voordelen en mogelijkheden van elektrisch varen, dat we niet alleen ZuidWesterSloep-kopers maar zoveel mogelijk bootbezitters willen helpen bij de overstap naar elektrisch. 

patroon zuidwestersloep-16.png