Advies of Proefvaart?

Advies elektrisch varen

U overweegt uw boot te elektrificeren. Welke motor is geschikt, welke accu’s, oplader, hoe in te bouwen? Wat zijn de do’s en don’ts? Of u nu uw zeilboot van een elektrische buitenboord motor wilt voorzien, overweegt de dieselmotor van uw sloep te vervangen, of voor uw grachtenboot een oplossing zoekt – er zijn flink wat keuzes te maken, waarvan het type motor en de grootte van het accupakket de meest belangrijke zijn.

Hoe kan ZuidWesterSloep u hier concreet mee helpen?

  1. via informatie op de site en producten via de online winkel
  2. via informatie over de mail of in de winkel op de Zoutkeetsgracht (maak wel een afspraak)
  3. via een testvaart met uw boot – maak een afspraak en ZWS regelt de rest.

Informatie is onmisbaar, maar zelf ervaren, bij voorkeur achter uw eigen boot, via een proefvaart is nog beter. ZuidWesterSloep biedt beide opties. We denken mee, maar stellen u ook in de gelegenheid zelf te ervaren. Een proef- of testvaart kan op verschillende manieren. Dat kan met onze ZuidWesterSloep 525 en/of 600, uitgerust met een Torqeedo Cruise 2.0. Maar het kan ook met uw eigen boot. We komen op afspraak bij u op locatie. Bijvoorbeeld voor advies inzake uw boot. Of om met meerdere (draagbare) motoren proef te varen. We brengen dan € 75 in rekening. Indien u besluit de uiteindelijke levering door ons te laten verzorgen, reduceren we de factuur met € 75. Het minimale factuurbedrag moet dan wel € 500 zijn. Zie ook dit product in de online shop.

Mocht de situatie complexer zijn, bijvoorbeeld de vraag of en hoe een elektrische ‘inboard’ motor het beste ingebouwd kan worden, dan kunnen we ook een beroep doen op diverse specifieke maritieme elektro-experts. Als u daar behoefte aan heeft kunnen we in zo’n situatie de rol van hoofdaannemer opnemen. Voor u een voordeel, want u kunt met ons klankboorden over de configuratie en wij nemen de verantwoordelijkheid over de voortgang van het eindresultaat en bewaken het afgesproken budget.

Nog een laatste opmerking over ons prijsbeleid. Service (ook na de verkoop) vinden we te allen tijde belangrijk. Om service te kunnen leveren, hanteren we (meestal) niet de laagste (bodem) prijzen. Alleen op basis van het verschil tussen de verkoop- en inkoopprijs (de marge) kunnen we namelijk service (blijven) verlenen.

Wat uw wensen ook zijn, we helpen u graag. Klik op onderstaande button om uw gegevens in te vullen en een afspraak te maken. Of bel met Michel via 0624 702411.

Testvaart? Maak een afspraak.