Elektrisch varen winkel

ZuidWesterSloep biedt naast karakteristieke aluminium sloepen ook een met zorg geselecteerd assortiment aan elektrische producten in haar online winkel. Elektrisch varen is vaak een soort van puzzel, waar een aantal beslissingen moeten worden gemaakt om tot de juiste elektrische configuratie (motor, accu, lader, inbouw etc) te komen. De volgende pagina helpt hierbij. Klik hier.

ZuidWesterSloep kent twee winkels voor elektrisch varen Amsterdam. U kunt zich online oriënteren (aan het echte online bestellen wordt gewerkt) en als tweede optie bent u (na afspraak) welkom bij De Leeuw Watersport aan het Zoutkeetsplein 76, 1013 LD in het centrum van Amsterdam.

Een proefvaart in een van onze elektrisch uitgevoerde ZuidWesterSloepen (elektrisch varen Amsterdam Noord) geeft een idee wat de mogelijkheden van elektrisch varen. Maar het is nog beter om te testen hoe uw eigen boot reageert. Voor 75 euro komen we met de auto voorrijden (of met de boot voorvaren) met diverse motoren en accu’s. Zelf testen achter uw eigen boot is namelijk beter dan maar een beetje gokken. Klik hier voor meer uitleg.

Maakt u liever een afspraak? De winkel, zeker in de winter, is niet altijd open. Bel Michel op 0624-702411 of maak gebruik van de onderstaande link naar onze contactpagina:

Afspraak of Proefvaart achter uw eigen boot?

 

Resultaat 1–9 van de 27 resultaten wordt getoond