top of page

ADVIES & PROEFVAART

Je overweegt de overstap te maken naar elektrisch varen; een goed plan. We helpen je graag de overstap naar stil en betaalbaar varen zonder gedoe zo makkelijk mogelijk te maken. We kunnen je adviseren over de elektrische configuratie die het best bij jou en je boot past en je kunt de motoren bij ZuidWesterSloep uitproberen. 

Kopie van IMG_4344.JPG

ADVIES ELEKTRISCH VAREN

Of je nou je zeilboot van een elektrische buitenboordmotor wilt voorzien, de dieselmotor van je sloep gaat vervangen, of voor je grachtenboot een stillere oplossing zoekt – je zult keuzes moeten maken. De belangrijkste zijn het type motor en de grootte van het accupakket.


ZuidWesterSloep helpt je graag met informatie, artikelen en blogs op deze site en op social media. Je kunt ook (na afspraak) langskomen op onze werf of via de mail je vragen stellen. Wil je elektrisch varen aan den lijve te ondervinden? Maak dan een afspraak voor een testvaart met een van onze sloepen, of je eigen boot. We regelen het voor je.

PROEFVAART

Een proefvaart in een ZWS is snel geregeld. We hebben meestal meerdere ZuidWesterSloepen op voorraad.

TESTVAART MET EEN ELEKTROMOTOR ACHTER JE EIGEN BOOT

We kunnen ook bij je langs komen (omgeving groot Amsterdam) met meerdere (draagbare) motoren om je ter plekke te adviseren en test te varen met je eigen boot. We gebruiken elektromotoren die een goed beeld geven van vaareigenschappen van elke boot tussen de drie en zes meter. De kosten van een een dergelijke testvaart (€ 75 - € 150) halen we van de factuur als je besluit bij ZuidWesterSloep te bestellen.

BEZINEMOTOR INRUILEN

 

Misschien wil je jouw ‘oude’ benzine buitenboordmotor wel inruilen om elektrisch te gaan varen. Dat kan natuurlijk, wij doen je graag een goede aanbieding.
Neem contact op of bel Michel op 06.24 70 24 11.

patroon zuidwestersloep-16.png
bottom of page